Certificare în Coaching cu acreditare ANC

DEZVOLTĂ-ȚI ABILITĂȚILE DE COACH
ȘI FĂ DIN ASTA O CARIERĂ

MODUL 1

CE ESTE COACHING-UL ?

Cu atâtea ramificații: life coaching, business coaching, executive coaching, team coaching, NLP coaching, mindfulness coaching, etc, este ușor să devii confuz. În acest modul explorăm bazele coaching-ului așa cum au fost așezate acum 50 de ani de Tim Gallwey - părintele coachingului modern

INNER GAME COACHING

Modul interactiv online
Vezi Cursul

MODUL 2

CUM DEFINIM PERFORMANȚA ?

În abordarea Inner Game performanța este descrisă printr-o ecuație simplă și elegantă: Performanță = potențial - interferențe. În acest modul explorăm în ansamblu cele două pârghii ale creșterii performanței.

ALGORITMUL PERFORMANȚEI

Modul interactiv online
Vezi cursul

Modul 3

Cum ABORDĂM performanța ?

În acest modul intrăm în detaliu în ceea ce privește componentele performanței și discutăm cele mai bune metode de abordare a celor trei laturi ale triunghiului performanței: rezultate - învățare-satisfacție.

triunghiul performanței

Modul interactiv online
VEZI CURSUL

module 4-8

Conversația de coaching

Cu această suită de module începem deja să explorăm bunele practici în conversația de coaching, cu focus pe dezvoltarea potențialului.

EXPLORAREA POTENȚIALULUI UMAN

5 module . Online + live training
vezi cursul

Module 9-14

CONVERSAȚIA DE COACHING

În această suită de module vom continua să explorăm bunele practici în conversația de coaching, cu focus pe explorarea și eliminarea interferențelor.

Explorarea interferențelor

6 module . Online+live training
vezi cursul

MODULE 14-20

ELEMENTE DE DINAMICĂ A ECHIPELOR

Atunci când lucrezi cu o echipă focusul se mută de la performanța individuală la întreg eco-sistemul echipei. În această suită de module explorăm complexitatea relațiilor din interiorul echipei precum și al echipei cu alte sisteme.

TEAM COACHING

6 module. Online + live traiing
VEZI CURSUL

PRACTICĂ ASISTATĂ

PRACTICĂ INDIVIDUALĂ

Cea mai importantă parte a acestui program este practicarea și învățarea din experiențe. Abilitățile de coach sunt rafinate printr-un ciclu continuu de încercări și auto-corecții acompaniate de onservare non-evaluativă și discuții de debrief.

PRACTICĂ ASISTATĂ ȘI SUPERVIZARE

15 module Online + live training
VEZI MODULELE

COACHING INDIVIDUAL

Care este perspectiva clientului ?

Pentru a putea asista cel mai bine pe cineva din postura de coach ai nevoie la rândul tău să experimentezi postura de client.

Cum construiești o practică de coaching

10 ședințe coaching individual online+ live.
VEZI MODULELE

De peste 20 de ani sunt implicat în antrenarea performanței de vârf . Am lucrat de-a lungul carierei, în workshop-uri sau individual, cu peste 10,000 de participanți din domenii diferite: manageri și angajați din companii multinaționale, antreprenori, traineri, actori, sportivi, muzicieni, instructori de ski, medici, jurnaliști, avocați, etc.  În 20 de ani experiență am învâțat un lucru: indiferent de domeniu, tiparele performanței sunt aceleași și se antrenează la fel. Misiunea Școlii de Coaching este să popularizeze abordarea Inner Game și să formeze profesioniști independenți în gândire și acțiune, folosind metodologia și tehnicile originale care au stat la baza apariției și dezvoltării profesiei de coach.

Mihai CureleaFondator Școala de Training & Școala de Coaching

De ce Școala de Coaching ?

îți iei acreditarea de coach învățând metoda originală

1

100% fără riscuri

Te poți retrage oricând dacă vrei, fără să-ți fie teamă că vei pierde taxa de înscriere sau că vei rămâne captiv în program. Modulele se pot achita separat și ți le poți alege doar pe cele dorite.

2-2-2

cunoștințe de încredere

Dezvoltarea acestui program se bazează pe 20 de ani de experiență în antrenarea performanței și pe abordarea originală Inner Game - care a stat la baza apariției profesiei de coach

Icon 3Created with Sketch.

PROGRAM FLEXIBIL

Poți participa la cursuri din confortul casei tale sau al biroului. Poți urma modulele în ritmul tău și poți să îți dai examenul și să iei certificarea la final, după ce ai parcurs întregul program

Înscrie-te AICI

CUM TE PUTEM AJUTA ?

Dacă dorești mai multe detalii despre  programul de certificare trimite-ne un mesaj prin formularul de mai jos și vom reveni la tine cu informațiile solicitate